Hayat kurtaran ekibe teşekkür belgesi

Hayat kurtaran ekibe teşekkür belgesi

Van'da meydana gelen ve 600'ün üzerinde vatandaşın yaşamını yitirdiği depremin ardından bölgeye giden ve iki kişiyi enkaz altından sağ olarak kurtaran İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı 6 kişilik ekip, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

2011.11.03 11:06 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Hayat kurtaran ekibe teşekkür belgesi

 

Depremin ardından hemen Van'a giden ve enkaz altından 2 kişiyi sağ olarak kurtaran Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı 6 kişilik arama kurtarma ekibi, Bursa'ya döndü. Deprem bölgesinde özverili bir çalışma sergileyen arama kurtarma ekibi, tarihi belediye binasında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından ağırlandı. Burada düzenlenen törende konuşan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin zorda kalan ve yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım elini uzattığını vurguladı.

İnsanlık adına teşekkür ediyorum
Arama kurtarma çalışmalarına Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni temsilen katılan ekibin özverili çalışmaları sonucunda iki depremzedenin enkaz altından sağ olarak çıkarıldığını hatırlatan Başkan Altepe, "Arkadaşlarımıza hem Bursalılar adına hem de insanlık adına teşekkür ediyorum. Sergiledikleri özverili çalışmaları, insanlık unutmayacak. Büyükşehir Belediyemiz afet anlarında insanımızın yanında olduğunu Van ve Erciş'te yaşanan depremde bir kez daha göstermiştir" dedi.
Başkan Altepe daha sonra Taner Baykal, Nuh Kapusuz, Ömer Faruk Aydın, Halil Koçak, Rami Mutlu ve Bayram Yılmaz'dan oluşan arama kurtarma ekibine teşekkür belgesi verdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.11.03 11:06 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A