HAS PARTİ'DEN DAĞ YÖRESİNE KÜTÜPHANE

HAS PARTİ'DEN DAĞ YÖRESİNE KÜTÜPHANE

HAS Parti Bursa İl Gençlik Kolları tarafından başlatılan "kütüphanesiz okul kalmasın" kitap toplama kampanyası sonucu ilk kütüphane Keles ilçesinde açıldı.

2011.03.18 10:57 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
HAS PARTİ'DEN DAĞ YÖRESİNE KÜTÜPHANE

HAS Parti Bursa İl Gençlik Kolları'ndan yapılan açıklamada, "Halkımızın siyasi polemikler ve suni gündemlerle uyutulmaya çalışıldığı bu günlerde biz Has Partili gençler olarak Halkın ihtiyaçlarına kulak vermeye çalışıyoruz. Bu bağlamda ülkemizin geleceği olan gençlerimizin eğitimini fazlasıyla önemsiyoruz. Bizler yarınlarımıza katkıda bulunabilmek için bugünden çalışmamız gerektiğinin bilincinde olarak, gençlerin kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak maksadıyla onlara bir kütüphane armağan ediyoruz. Amacımız şehrimizin özellikle dağ yöresinde kütüphanesiz okul bırakmamak. Bu gün açılışını yapacağımız kütüphanenin yenilerini de ilerleyen günlerde açacağız" denildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Bizler siyasete atılırken rant kavgalarına girmek, birilerine kar sağlamak için değil, yeni ve büyük bir medeniyeti kurabilmek için yola çıktık. Bu yüzden; "bu ülkenin, bu şehrin insanlarına nasıl faydalı olabiliriz?" sürekli bunu düşünüyor sürekli bunun için çalışıyoruz. Ülkemizdeki kitap okuma oranının azlığı eğitimin kalitesini de düşürmektedir. Şehrimizin gençlerini geleceğe ışık tutacak fertler haline getirmek maksadıyla başlattığımız bu kampanyanın bu gün ilk meyvelerini topluyoruz. Birazdan kitaplarımızı teslim etmek üzere Keles ilçemize doğru yola çıkacağız. Bu mutlu günümüzde yanımızda olan siz değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz."

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2011.03.18 10:57 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A