Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in fotoğrafı olay!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in fotoğrafı olay!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in adı bir süredir aşk iddiaları ile gündeme geliyor. İkilinin dizideki arkadaşlarıyla yer aldığı bir fotoğraf paylaşıldı ve 'aşk' söylentilerini yeniden gündeme getirdi.

2021.01.12 08:39 - Son Güncellenme: 2021.01.12 08:41 - Magazin
A
Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in fotoğrafı olay!

Hande Erçel, geçtiğimiz yıl şarkıcı Murat Dalkılıç ile yollarını ayırmıştı. Bu ayrılıktan sonra güzel oyuncunun, rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia edildi.  

İkili, iddiaları her defasında reddetse de, sosyal medya paylaşımları ve samimi halleri bu dedikoduları sürekli gündeme getiriyor.  

Erçel ve Bürsin, bu kez de beraber rol aldıkları dizideki arkadaşlarıyla poz verdi. Fotoğrafta ikilinin yakınlıkları dikkat çekti. 

Erçel ve Bürsin'in bu samimiyeti aşk dedikodularını da yine beraberinde getirdi.

Kerem Bürsin, daha önce "Hande müthiş bir insan. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum" demişti.

"ARKADAŞÇA AYRILDIK"

Hande Erçel, geçtiğimiz hafta eski sevgilisi Murat Dalkılıç'ın kendisini sosyal medyada takipten çıkması hakkında, "Arkadaş olarak ayrıldık" açıklamasını yapmıştı.

Serenay Sarıkaya'nın 'Her zaman favorim' paylaşımına beğeni yağdı!

Geçtiğimiz yıl Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düşen oyuncu Serenay Sarıkaya yeni paylaşımıyla dikkat çekti. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı almıştı.

Oyuncu Serenay Sarıkaya, ocak ayından beri birlikte olduğu Cem Yılmaz ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmıştı.  

29 yaşındaki Sarıkaya, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

"HER ZAMAN FAVORİM"

Siyah taytının üzerine giydiği kahverengi montu ile ayna karşısında poz veren Serenay Sarıkaya, bu kareyi, "Her zaman favorim" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. 

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz yıl Mart ayında Atina'da görüntülenmişti. Fotoğraflarla belgelenen sürpriz aşk magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Künye Reklam İletişim Gizlilik İlkeleri Kullanım Şartları Çerez Politikası Medya Linkleri

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.01.12 08:39 - Son Güncellenme: 2021.01.12 08:41 - Gülcan Tekin
A