Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında yeni iddia!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında yeni iddia!

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in kavga ettikleri için çekimlerin durduğu iddia edilmişti. İkiliyle ilgili yeni bir iddia geldi.

2021.02.08 17:03 - Son Güncellenme: 2021.02.08 17:03 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında yeni iddia!

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in kavga ettikleri ileri sürülmüştü.

Kerem ile Hande sezon başı aynı dizide buluşunca aralarında aşk dedikoduları çıkmıştı. Hatta Kerem Bürsin'in annesi sete gelip Erçel ile tanışmıştı.

Ancak ikili her fırsatta "Sadece arkadaşız" demişti. Önceki gün kavga ettikleri, aralarının bozulduğu ve bu nedenle setin tatil edildiği haberlerine Kerem Bürsin'den yalanlama geldi.

Posta'nın haberine göre; Aslında setin tatil olmasının iki nedeni vardı. Bürsin, Kanada'dan gelen ailesi ile vakit geçirmek için izin istedi. Hatta anne-babasını Hande Erçel ile havalimanında karşıladılar.

EV YAPTIRIYOR

İkinci nedeni ise Erçel'in geçirdiği boyun spazmı. Şu sıralar gözlerden uzak bir yerde ev yaptıran oyuncu, geçtiğimiz günlerde iddiaya göre; ustalarla tartıştı. Sebebi ise hiçbir şeyin istediği gibi olmaması...

Üstüne set yorgunluğu da eklenince strese giren Hande Erçel'in boyun bölgesinde kasılmalar oldu. İyileşene kadar çekimlere ara verildi.

Kavga iddialarının ardından dizinin yapım şirketi MF Yapım da "sette keyfimiz yerinde" paylaşımını yapmıştı.

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.02.08 17:03 - Son Güncellenme: 2021.02.08 17:03 - HABER MERKEZİ
A