Hamzaoğlu karar aşamasında!
Hamza Hamzaoğlu, milli takım kararını mayısta verecek.
2014.01.07 12:05 - Son Güncellenme: 2014.01.07 12:05 - Spor - HABER MERKEZİ
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Antrenörü Hamza Hamzaoğlu, hem yeşil-siyahlı ekipteki hem de A Milli Takım'daki geleceğine mayıs ayında karar vereceğini söyledi.
Hamzaoğlu, teknik direktör Fatih Terim'in yönetimindeki Türkiye A Milli Futbol Takımı teknik heyetinde devam edip etmeyeceğine mayıs ayında karar vereceğini belirterek, şunları söyledi: "Fatih Hocam sağ olsun beni onurlandırdı. Kendisinin bu görev için beni düşünmesi çok çok önemliydi. O dönemde bir görev vardı ve ona beraber başladık. Başlarken de 'mayısa kadar beraberiz' dedik.
Şu anda mayısa kadar devam ediyoruz. İlerisi ile ilgili hiçbir şey düşünmüyorum. Sadece takımıma konsantre olmaya ve milli takımla ilgili üzerime düşen görevi mayıs ayına kadar en iyi şekilde sürdürmeye çalışıyorum. Ondan sonra şartlar nasıl oluşur, nasıl gelişir tekrar oturup Fatih Hocamla değerlendireceğiz. Hem ülke adına hem de Akhisar Belediyespor'un ve bizim lehimize nasıl karar vermemiz gerekiyorsa o kararı o zaman veririz ama mayısa kadar bu şekilde götüreceğiz."