Hamileye saldıran adamın aklı dengesi şüpheli

Hamileye saldıran adamın aklı dengesi şüpheli

Antalya bir otobüs durağında bekleyen 3 aylık hamile öğretmene saldıran şahsın akli dengesi

2013.07.15 16:41 - Son Güncellenme: 2013.07.15 16:41 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Hamileye saldıran adamın aklı dengesi şüpheli

Antalya bir otobüs durağında bekleyen 3 aylık hamile öğretmeni darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı G.E. (32), Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi.

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Ayer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanın cumartesi günü Antalya'dan adli vaka olarak hastaneye getirildiğini belirtti.

Başhekim Ayer, "Hastanemize getirilen hastanın yatış işlemleri cumartesi günü gerçekleştirilmiş olup, halen tetkik ve tedavisi devam ediyor. İlk defa hastaneye gelen hastaya gerekli bir takım testler, tedaviler yapılıyor. Ona göre de bir akıl hastalığı ile ilgili durumu varsa, olup olmadığı, bir hafta ile 3 hafta arasında süren tetkikler sonucu anlaşılabiliyor" dedi.

Özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik yapan Neziha Ş'yi (31), iş yerine gitmek üzere Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda otobüs durağında beklediği sırada darbettiği ileri sürülen G.E, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılmış, zanlı, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının kontrolü amacıyla savcılık tarafından Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.15 16:41 - Son Güncellenme: 2013.07.15 16:41 - HABER MERKEZİ
A