Hamas'tan İsrail'e kritik teklif

Hamas'tan İsrail'e kritik teklif

El-Cezira televizyonunun İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, "Kassam Tugayları'nın, esir aldıkları İsrail askerlerinin akıbetlerini açıklamalarının ancak Batı Şeria ve Gazze'de İsrail için casusluk yapan kişilerin isim listesinin kendilerine teslim edilmesi şartına bağlı olduğu" belirtildi.

2014.08.12 12:06 - Son Güncellenme: 2014.08.12 12:06 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Hamas'tan İsrail'e kritik teklif

 

Kassam Tugayları, 20 Temmuz'da Oron Şaul isimli bir İsrail askerini esir aldığını duyurmuştu. İsrail ordusu, 3 Ağustos'ta Gazze'de Hamas tarafından kaçırılan asker Hadar Goldin'in öldüğünü duyurmuştu.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Uluslararası Kızılhaç Örgütü Başkanı Peter Maurer'den, Gazze'ye düzenlenen saldırılar sırasında öldüğü iddia edilen 2 İsrail askerinin cesetlerini bulmak için yardım istemişti.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2014.08.12 12:06 - Son Güncellenme: 2014.08.12 12:06 - HABER MERKEZİ
A