Hamas'ın İsrail'in talep ettiği 34 kişilik rehine listesini onayladığı iddiası
Adı açıklanmayan bir Hamas yetkilisine dayandırılan haberlerde, Hamas'ın Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşması kapsamında İsrail'in talep ettiği 34 kişilik rehine listesini onayladığı iddia edildi. İsrail tarafı ise söz konusu listenin onaylandığı iddialarını yalanladı.
2025.01.06 01:48 - Son Güncellenme: 2025.01.06 01:48 - Dünya - İHAİsrail ve Hamas arasında Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına yönelik müzakereler devam ederken, adı açıklanmayan bir Hamas yetkilisine dayandırılan haberlerde Hamas'ın Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşması kapsamında İsrail'in talep ettiği 34 kişilik rehine listesini onayladığı iddia edildi.
Haberlerde, Hamas yetkilisinin herhangi bir anlaşmanın İsrail askerlerinin Gazze'den tamamen çekilmesine ve kalıcı bir ateşkese bağlı olduğunu yinelediği ancak İsrail tarafından bu konuda herhangi bir ilerleme kaydedilmediğini belirttiği aktarıldı.
İSRAİL, HAMAS'IN REHİNE LİSTESİNİ ONAYLADIĞINI YALANLADI
İsrail Başbakanlığı, Hamas'ın ateşkes anlaşması kapsamında ilk aşamada serbest bırakacağı 34 rehinenin listesini onayladığı yönündeki haberi yalanlayarak, "Şu an itibarıyla Hamas rehinelerin bir listesini vermedi" açıklamasını yaptı.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:21
-
03:08
-
01:33
-
00:23
-
00:49
En Çok Okunanlar
- Bursa'da korkunç cinayet! Kayıp olarak...
- Kayak merkezinde otel yangını: 10 ölü, 32...
- Bursa'ya lapa lapa kar yağacak! Tarih...
- Bankaların kredi faizlerini düşüreceği...
- Feci trafik kazasında: 1 ölü
- Kastamonu'da UFO paniği!
- Kayak merkezindeki otel faciasına inceleme...
- Lassa ateşi salgını alarmı! 1 haftada 10...
- Mobil bankacılık kullananlar dikkat! Şoke...
- Gram Altın Fiyatlarında 'Trump' Rekoru!
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Kartalkaya Kayak Merkezindeki otelin...
- Bursa'da trafik düzenlemesi! Yol ve bordür...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Trump'ın yemin töreni sonrası Elon...