Halk Bankası önüne ayakkabı kutusu attılar

Halk Bankası önüne ayakkabı kutusu attılar

ÖĞRENCİ Kolektifleri üyesi bir grup 17 Aralık operasyonu nedeniyle protesto gösterisi düzenleyerek Halk Bankası önüne ayakkabı kutularıattı.

2013.12.20 00:08 - Son Güncellenme: 2013.12.20 00:11 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Halk Bankası önüne ayakkabı kutusu attılar

 Öğrenci Kollektifleri üyesi yaklaşık 50 kişi Beşiktaş Meydanı'nda toplandı. 17 Aralık Operasyonu sebebiyle gözaltına alınan kişilere tepki gösteren eylemciler, AK Parti hükümetini de protesto etti. Soruşturma kapsamında genel müdürü gözaltına alınan Halk Bankası'nın Beşiktaş şubesine yürüyen eylemciler, 'Yoluna Bakan'ları istemiyoruz', 'Ayakkabı kutusuna 4,5 milyon dolar sığdırdılar' 'Hepiniz hortumladınız hırsızlar' ve 'Bu pisliği gençlik temizleyecek' yazılı pankartlar taşıdılar.

 

Grup daha sonra yanlarında getirdikleri ayakkabı kutularını Halk Bankası Beşiktaş Şubesine fırlattı.Çevik Kuvvet Polisi Başbakanlık çalışma ofisine yaklaşık 50 metre mesafedeki eylem için yoğun güvenlik önlemi aldı. Eylem basın açıklamasının ardından olaysız sona erdi.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.12.20 00:08 - Son Güncellenme: 2013.12.20 00:11 - HABER MERKEZİ
A