Halis Özkahya'nın derbi heyecanı

Halis Özkahya'nın derbi heyecanı

Derbi maçın hakemi Halis Özkahya, "Heyecan var mı?" sorusuna "Heyecan olmazsa bir hakem amatör maç bile yönetemez" şeklinde yanıt verdi.

2012.12.13 11:49 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:49 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Halis Özkahya'nın derbi heyecanı


Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Süper Lig'in 16. haftasında Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için görevlendirilen Halis Özkahya ile Yalova Futbol Hakemleri ve Saha Gözlemcileri Derneği Başkanı olan Futbol Hakemi Sefa Demir ile YTSO Başkanı Celal Özel ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Halen Yalova'nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Sultaniye Mahallesi'nde Beden Eğitim Öğretmeni olarak görev yapan Halis Özkahya, YTSO tarafından aylık çıkarılan "226" isimli derginin Ocak sayısı için röpertaj vermek için geldiği YTSO'da, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel ile Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etti.

Nusret Karaalioğlu'nun hafta sonu oynanacak olan ve dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasını yönetecek Halis Özkahya'ya, "Hocam heyecan var mı? Final maçı gibi bir karşılaşma yöneteceksin" sorusuna Özkahya, "Zaten heyecan olmasa bir hakem değil bu maçı, burada amatör maç bile yönetemez. İçinizde heyecan yoksa o işi yapamazsınız. Bu futbol için de geçerli" yanıtını verdi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.13 11:49 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:49 - HABER MERKEZİ
A