Halikarnas Balıkçısı'nın kızı Bodrum'da hasret giderdi

Halikarnas Balıkçısı'nın kızı Bodrum'da hasret giderdi

HALİKARNAS Balıkçısı lakabıyla tanınan, Bodrum aşığı gazeteci yazar, şair ve tarihçi Cevat Şakir Kabaağaçlı'nın, İzmir'de yaşayan kızı İsmet Noonan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

2015.12.08 14:17 - Son Güncellenme: 2015.12.08 14:17 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Halikarnas Balıkçısı'nın kızı Bodrum'da hasret giderdi

Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı'nın kızı İsmet Noonan, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon ile makamında bir süre sohbet etti. Ziyarette İsmet Noonan'a, kızı Deniz Tekdağ ile damadı Cem Tekdağ ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman eşlik etti. Noonan, Halikarnas Balıkçısı'nın kıyafetlerinin ve eserlerinin sergilendiği ve kısa bir süre önce yenilenen Bodrum Deniz Müzesi ile ilgili bilgi aldı.

Yaşamını İzmir'de sürdüren Noonan, fırsat buldukça çok sevdiği Bodrum'a gelerek dostlarını ziyaret ettiğini ve hasret giderdiğini söyledi. Noonan, "Bodrum'a bu kez gelişimde Mehmet Kocadon'u da ziyaret etmek istedim. Kendisiyle ve yardımcısı Kemal Orman ile sohbet edip, hasret giderdik" dedi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2015.12.08 14:17 - Son Güncellenme: 2015.12.08 14:17 - HABER MERKEZİ
A