"Haklı olan taraf biziz"
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak, olaylı Kasımpaşa maçı ve sonrasında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Albayrak, Kasımpaşa maçında haklı olan tarafın kendileri olduğunu söyledi.
2013.12.20 17:10 - Son Güncellenme: 2013.12.20 17:11 - Spor - HABER MERKEZİ
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak, olaylı Kasımpaşa maçı ve sonrasında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
"Kasımpaşa maçıyla ilgili olarak haklı olduğumuzu düşünüyoruz" ifadelerini kullanan Albayrak, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Türk spor kamuoyunun da Beşiktaş Kulübü'nü desteklediğini savunarak, gerekli tüm hazırlıkları yapıp Türkiye Futbol Federasyonu'na itirazda bulunduklarını dile getirdi.
Kasımpaşa mücadelesinde sahaya atlayıp Fernandes'e saldıran kişiyi Beşiktaş taraftarı olarak görmediklerini vurgulayan Metin Albayrak, "Hiçbir Beşiktaş taraftarı, böyle bir eylemi aklından bile geçirmez. Beşiktaş taraftarı, Türkiye'de benzeri olmayan bir taraftar topluluğudur. Kendi oyuncusuna kesinlikle böyle bir saldırıda bulunmaz. O arkadaşın yaptığı hareketi ciddi biçimde kınıyoruz" diye konuştu.
Kasımpaşa-Beşiktaş maçındaki güvenlik zafiyetinin de altını çizen Albayrak, Galatasaray ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan olaylı karşılaşmadan örnek vererek, "Dört maç ceza aldığımız Galatasaray maçına bakarsak, (başlangıçta) çim sahanın içine giren bir taraftar bile yoktu. Atletizm pistine giren birkaç taraftarı gören hakem, içeriye girdi. Ne oldu Maçı tatil etti. Biz de hükmen yenildik. Peki neden 'Maçın güvenliğini sağlayamadınız' diye. Peki, Kasımpaşa maçında güvenlik sağlanmış mıydı Bizim futbolcumuza saldırdılar, burada adalet nerede Bu maçta, kesinlikle haklı olduğumuza inanıyoruz. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız" dedi.