Hakkari ve Ağrı'da üç PKK'lı teslim oldu
Hakkari`nin Çukurca ilçesinde 2, Ağrı`da ise bir kişi silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.
2014.09.03 18:15 - Son Güncellenme: 2014.09.03 18:15 - Güncel - HABER MERKEZİGenelkurmay Başkanlığının internet sitesinde önemli yurt içi olaylara ve günlük faaliyetlere ilişkin bilgi verildi. Buna göre, Hakkari`nin Çukurca ilçesinde 2, Ağrı`da ise bir kişi silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.
Batman`de ise kimliği meçhul kişilerce Bağlar İlköğretim Okulu bayrak direğindeki Türkiye bayrağı önceki gün yerinden alınarak yakıldı.
HAVA KUVVETLERİ VE SAHİP GÜVENLİK KOMUTANLIKLARI
Öte yandan, Hava Kuvvetleri Komutanlığınca Türkiye-Suriye hudut bölgesinde hava muharebe devriye görevi icra eden iki F-16 uçağı, Suriye`ye ait SU-22 uçağının sınıra yaklaşması üzerine bölgeye yönlendirildi. Söz konusu hava aracı sınıra 0.1 deniz mili kala geri dönerek bölgeden uzaklaştı.
Altı F-16 uçağı ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu yapıldı.
Sahil Güvenlik Komutanlığı ise 4 bot ile Türkiye-Suriye hududunda, deniz trafiğinin kontrolü görevi icra etti.
TSK unsurlarınca Konya`daki TUSAB RAIDERS, Almanya`daki COMBİNED ENDEAVOUR ve Macaristan`daki COOPERATIVE SAREX tatbikatlarına devam edildi.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
02:36
-
01:38
-
04:23
-
01:13
-
00:13
En Çok Okunanlar
- Bursa'nın o mahallesindeki sorun...
- Kuzey Kıbrıs'ta asgari ücret 37 bin 818 TL...
- Bursa'da kayıp engelli adamın 12'nci günde...
- Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden...
- Bursa'da hafta sonu Ulu Cami'ye yoğun...
- Bursaspor cepten yedi!
- Motosikletli gencin feci ölümü:...
- Bursa'da psikolojik sorunları olan genç...
- Eski eşinin üzerine benzin döküp ateşe...
- Ormanlık alanda korkunç cinayet! Dili ve...
- Bursa'da sis kazayı beraberinde getirdi
- Hacı Sabancı'nın babalık davası sonuçlandı!
- Bursa'da üretim yapan Tat Gıda'dan 1,1...
- Bursa'da sokak ortasında kadını rahatsız...
- Bursa'da 10 yıldır aranan hükümlü, tek...