Hakan Şükür o kavgayı anlattı!

Hakan Şükür o kavgayı anlattı!

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile İstanbul Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş arasında yaşanan tartışmaya ilişkin olarak, "Tartışmanın daha fazla alevlenmemesi için bir tarafı ayırırken, öbür tarafı da kenara çekerken ceketler bozuldu. Herhangi bir itme, kakma, vurma yok. Olay daha sonra tatlıya bağlandı" dedi.

2013.06.21 14:38 - Son Güncellenme: 2013.06.21 14:38 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Hakan Şükür o kavgayı anlattı!


 

Şükür, AA muhabirine, Tayyar ile Türkeş arasında yaşanan tartışmayı anlattı. Şamil Tayyar ile bütün gün beraber olduklarını belirten Şükür, "Olay tuvalette yaşandı. Karşılıklı sesler yükseldi, tartışma yaşandı. Olay anında birkaç Gaziantep milletvekili de vardı. Aralarında ufak böyle bir tartışma başladı.


Tartışma uzamasın diye Gaziantepli milletvekilleri Şamil abiyi dışarıya çıkardı, biz de Ahmet beyi tuttuk, orada elini yüzünü yıkadı. Daha sonra kuliste grup başkanvekillerimizle hep birlikte konuştuk, bir sorun yok yani" dedi.

Şükür, "İtişme olduğu, birbirlerinin üzerine yürüdükleri, tartışmadan sonra ceketlerini ve kravatlarını düzelttikleri iddia edildi" sözleri üzerine, "Hayır, hayır. Onlar dışarıya çıkarmak istenirken belki ceketler bozulmuş olabilir yoksa kesinlikle... Birbirlerine çok uzaktılar. Tartışmanın daha fazla alevlenmemesi için bir tarafı ayırırken, öbür tarafı da kenara çekerken ceketler bozuldu. Böyle bir tabloyu yaşadık. Herhangi bir itme, kakma, vurma yok. Kendi gözümle gördüm. Olay daha sonra tatlıya bağlandı" diye konuştu. "Sonrasında bir araya geldiler mi?" sorusuna Şükür, "Gelmediler, çünkü Şamil Tayyar'ın misafirleri vardı, gitmişti" dedi.

Şükür, olaydan sonra Türkeş'le odasında bir süre sohbet ettiklerini ve yemek yediklerini söyledi. "Yarın biraraya gelirler mi?" sorusu üzerine de Hakan Şükür, "Bunu konuşmadık ama yarın burada öyle bir ortam olursa tabii ki biraraya getiririz, getirmek isteriz. Çünkü bir tartışma yaşandı, küslük olabilir. Onları da inanan bir insan olarak biraraya getirmek de bizim görevimiz. Aynı takımdayız, partideyiz, inşallah muvaffak oluruz" dedi.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.06.21 14:38 - Son Güncellenme: 2013.06.21 14:38 - HABER MERKEZİ
A