Hakan Sabancı ile adı anılan Aygün Aydın hamile mi?

Hakan Sabancı ile adı anılan Aygün Aydın hamile mi?

Hakan Sabancı ile ilişki yaşadığına inanmayanlara kızıp ünlü iş adamıyla yazışmalarını ifşa eden Aygün Aydın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla oldukça ses getirmişti. Skandallar kraliçesi olmaya aday Aygün Aydın son olarak paylaştığı ultrason görüntüsü ile şoke etti. "Bebek 3 aylıkmış" notu ile paylaştığı ultrason fotoğrafı sonrası "Aygün Aydın Hakan Sabancı'dan hamile mi?" soruları sorulmaya başlandı. Aygün Aydın'dan yeni bir açıklama gelecek mi merak konusu oldu.

2021.05.11 11:44 - Son Güncellenme: 2021.05.11 11:47 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Hakan Sabancı ile adı anılan Aygün Aydın hamile mi?

Hakan Sabancı ile ilişki yaşadığına inanmayanlara kızıp ünlü iş adamıyla yazışmalarını ifşa eden Aygün Aydın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla oldukça ses getirmişti.

Bir anda ünlü olan Aygün Aydın Hakan Sabancı olayı üzerinden sosyal medyadan nasıl kazanç sağladığını Hakan Sabancı'ya vedasında anlatmış, hakaret içerikli videolarla da büyük tepki çekmişti.

Skandallar kraliçesi olmaya aday Aygün Aydın son olarak paylaştığı ultrason görüntüsü ile şoke etti.

"Bebek 3 aylıkmış" notu ile paylaştığı ultrason fotoğrafı sonrası "Aygün Aydın Hakan Sabancı'dan hamile mi?" soruları sorulmaya başlandı.

Magazin kulislerine son dakika olarak düşen haber sonrası Aygün Aydın'dan yeni bir açıklama gelecek mi merak konusu oldu.

İşte hamile olduğu imasında bulunan Aygün Aydın'ın bebek paylaşımı...

Sabancı ile ayrıldıkları ve kendisini artık işlerine verdiği söyleyen Aydın, Instagram hesabının hikaye kısmında ultrason fotoğrafı paylaşarak hamile olduğunu ileri sürdü. Birçok dizide oyunculuk yapan Aygün Aydın, paylaşımına "3 aylıkmış sanırım şok geçiriyorum" ifadelerini kullandı.

Aygün Aydın'ın paylaştığı ultrason görüntüsünün kendisine ait olup olmadığı ve bebeğinin babası hakkında henüz bir bilgi yok.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.05.11 11:44 - Son Güncellenme: 2021.05.11 11:47 - HABER MERKEZİ
A