Hadise pandemi kurallarına takıldı

Hadise pandemi kurallarına takıldı

Koronavirüs kısıtlamaları nedeni ile aylardır sahneye hasret kalan Hadise, konser heyecanı yaşadığı sırada bir şok yaşadı ve 20 Temmuz'daki KKTC'deki konserini iptal etti.

2021.07.08 10:43 - Son Güncellenme: 2021.07.08 10:43 - Magazin
A
Hadise pandemi kurallarına takıldı

Oyuncu Kaan Yıldırım'dan kısa bir süre önce ayrılan Hadise, hem özel hayatı hem de kariyeriyle magazin gündeminden düşmüyor. 

Magazin Burada'nın haberine göre, Hadise, 20 Temmuz'daki KKTC'deki konserini iptal etti.

Ünlü şarkıcı, konserini iptal etme gerekçesini ise pandemi nedeniyle ülkelerin koronavirüs tedbirleri kapsamında uyguladıkları şartları gösterdi.

Ekibinden bazı kişilerin kurallar nedeniyle ülkeye girişi sıkıntılı olunca sanatçı, sahnesini iptal etmek zorunda kaldı.

TATİL SEZONUNU AÇTI

 Sezonu açan ünlü şarkıcı, mavi bikinisi ile objektif karşısına geçti. 

Yeni fotoğraflarını 12 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Hadise'nin bir hayli neşeli olduğu görüldü. Takipçileri şarkıcının gönderisine, "Sonunda Hadise'den tatil fotoğrafları aldık" şeklinde yorumlar yaptı.

"NE KADAR TUTKULU SEVERSEN, O KADAR ACI ÇEKERSİN"

Öte yandan ayrılık sonrası suskunluğunu korumaya devam eden sanatçı, geçtiğimiz günlerde bir arkadaşına yaptığı yorum ile dikkat çekmişti. Hadise'nin mesajında, "Ne kadar tutkulu seversen, o kadar acı çekersin" ifadeleri yer alıyordu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.07.08 10:43 - Son Güncellenme: 2021.07.08 10:43 - Ali Yaşar
A