Hacıosmanoğlu'ndan Beşiktaş'a ağır sözler

Hacıosmanoğlu'ndan Beşiktaş'a ağır sözler

Trabzonspor Başkanı, Tolga Zengin'i isteyen Beşiktaş'ın transfer sürecindeki tavrını sert bir dille eleştirdi.

2013.07.11 16:11 - Son Güncellenme: 2013.07.11 16:11 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Hacıosmanoğlu'ndan Beşiktaş'a ağır sözler

Kontra atak fırsatı! Konut Kredisi faizleri düştü, şimdi başvuru zamanı!

Konuyla ilgili olarak Vatan Gazetesi'ne açıklamalar yapan Hacıosmanoğlu, Beşiktaş'ın tavrını şu cümlelerle eleştirdi:

"Milleti kandırıyorlar. Yok 10, yok 5 milyon Euro istemişiz. Biz en başından beri Tolga için 3 milyon Euro istedik. 'Tolga'nın içerde 500 bin Euro alacağı var, onu da ödeyin' dedik. Tolga kendisi 250 bin Euro'dan vazgeçti. Yani Tolga için ödenmesi gereken 3 milyon 250 bin Euro.

"FUTBOLDA İLKE KALMAMIŞ"
"Bu futbolda ilke kalmamış. Top yuvarlak ama biz değiliz. 5-10 sefer konuştuk Beşiktaş'la. Araya 50 adam soktular ama 2.5 milyon Euro'nun üzerine çıkmadılar, istediğimiz 3 milyon Euro'yu vermediler"

"TOLGA'NIN BEŞİKTAŞ KONUSU KAPANMIŞTIR"
"Tolga benim hem kaptanım hem de kardeşim. Biz Tolga'nın annesi kanser olduğu ve İstanbul'da tedavi görmesi gerektiği için anlayış gösterdik. Benim de annem kanserden vefat ettiği için ne demek olduğunu biliyorum. Beşiktaş bunu da kullanmaya kalktı. 'Yabancı takımlardan teklif geldi' dedik, dinlemediler, 'Alternatifimiz Sinan Bolat' dediler. Benim cevabım 'Siz hem Trabzon kaptanını hem de adamın dibini alıyorsunuz. Zaten Sinan'la Tolga'yı kıyaslıyorsanız bu iş bitmiştir' oldu. Düne kadar izin vermiştim ama an itibariyle Tolga'nın Beşiktaş konusu kapanmıştır"

TOLGA'NIN MENAJERİ: 2,5 MİLYON EURO SÖZÜ VERİLDİ
Tolga Zengin konusunda Radyospor programcısı Aydın Cingöz'den de bilgiler geldi. Tecrübeli eldivenin menajeri Kanat Ayas'la yaptığı konuşmanın detaylarını Twitter'dan paylaşan Cingöz, "Galatasaray 3 milyon Euro'ya Tolga'yı alsa nasıl olur?" sorusuna "Fatih Terim geçen yıl çok istedi. Tolga 2. kaleci olarak gitmek istemedi. Şimdi gider" yanıtını aldığını yazdı. Cingöz ayrıca Ayas'ın "Beşiktaş'a 2.5 milyon Euro için söz verildi. Bu nedenle diretiyorlar" dediğini de belirtti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.11 16:11 - Son Güncellenme: 2013.07.11 16:11 - HABER MERKEZİ
A