Güvenlik kamerasındaki cinayete müebbet hapis istemi

Güvenlik kamerasındaki cinayete müebbet hapis istemi

ADANA'da güvenlik kameralarına yansıyan 1 kişinin öldüğü alacak verecek kavgasının 2 şüphelisi hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

2016.09.28 10:25 - Son Güncellenme: 2016.09.28 10:25 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Güvenlik kamerasındaki cinayete müebbet hapis istemi
03:13 Güvenlik kamerasındaki cinayete müebbet hapis istemi

İLGİLİ VİDEO

Güvenlik kamerasındaki cinayete müebbet hapis istemi

 

Olay, 1 Eylül'de merkez Seyhan İlçesi Yeşiloba Mahallesi'nde meydana geldi. 41 yaşındaki Yavuz ve 30 yaşındaki Fatih Akbay kardeşler, aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunduğu öğrenilen 26 yaşındaki Metin Üsttek ile Oto Galericiler Sitesi önünde karşılaştı. İddiaya göre Akbay kardeşler ile Metin Üsttek ve yanında bulunan 19 yaşındaki Fatih Velieceoğlu bıçak ve sopalarla birbirlerine saldırdı. Kavgada Akbay kardeşler ile Metin Üsttek bıçak darbeleriyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Fatih Akbay hayatını kaybetti.

3 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kavgayla ilgili Yavuz Akbay, Metin Üsttek ve Fatih Velieceoğlu gözaltına alındı. Yavuz Akbay ifadesinde Metin Üsttek'in konuşma bahanesiyle kendisine saldırdığını öne sürerken; Metin Üsttek ise Akbay kardeşlerin saldırısı üzerine kendini korumak için bıçağı rastgele salladığını söyledi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli de tutuklandı.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, Metin Üsttek ve Fatih Velieceoğlu hakkında kasten öldürme suçundan müebbet hapis, kardeşi ölen Yavuz Akbay hakkında ise yaralama suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.09.28 10:25 - Son Güncellenme: 2016.09.28 10:25 - HABER MERKEZİ
A