Gürsulular, Bursa'nın tarihine yolculuk yapıyor

Gürsulular, Bursa'nın tarihine yolculuk yapıyor

Bursa Gürsu Belediyesi, ilçe halkının kültürel yaşamını canlandırmak amacıyla, her hafta şehir içi kültür gezileri düzenliyor.           

2019.03.29 16:26 - Son Güncellenme: 2019.03.29 16:26 - Bursa Bölge
A
Gürsulular, Bursa'nın tarihine yolculuk yapıyor

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen "Geçmişten Geleceğe Ecdadın İzinde Şehir İçi Kültür Gezileri" kapsamında Gürsulular, Bursa'nın tarihine yolculuk yapıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Hemşehrilerimize, zengin tarihi geçmişe sahip olan Bursamız'ın tarihi dokusunu soluma imkanı sunuyoruz. Her hafta düzenlediğimiz gezilere olan yoğun ilgi bizleri mutlu ediyor. İnşallah Gürsumuz'da oluşturacağımız kültürel yatırımlarımızla da ilçemizin kültür kenti olarak gelişimini sağlayacağız" dedi.

"Kültür ve Sanat Şehri Gürsu" sloganıyla, gerçekleştirilen kültür gezileri kapsamında; Tophane, Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri, Ulu Camii, Yeşil Camii, Yeşil Türbe, Orhan Camii, Kapalı Çarşı, Emirsultan, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Muradiye Külliyesi'ne geziler yapılmakta. Geziler sırasında katılımcılara ücretsiz öğle yemeği ve çeşitli ikramlar sunulmakta.

Ücretsiz olan gezilere katılmak isteyenlerin Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne başvuru yapması gerekmekte.  

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.29 16:26 - Son Güncellenme: 2019.03.29 16:26 - Gülcan Tekin
A