Güreşçi tartıştığı otomobil sürücüsünü hastanelik etti!

Güreşçi tartıştığı otomobil sürücüsünü hastanelik etti!

İki sürücü arasında trafikteki tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Güreşçi olan sürücü, kendisine yumrukla saldıran diğer sürücüyü bel künde hareketi ile hastanelik etti.

2022.07.16 19:14 - Son Güncellenme: 2022.07.16 19:28 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Güreşçi tartıştığı otomobil sürücüsünü hastanelik etti!

Olay, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Değirmendere Mahallesi Sanayi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobili ile seyir halinde ilerleyen Ünal Y., henüz sebebi belli olmayan bir sebepten dolayı M.M., ile tartışmaya başladı.

BEL KÜNDE HAREKETİ İLE YERE ÇARPILDI

Vatandaşların araya girmesi de fayda etmedi. Ünal Y., motosiklet sürücüsü M.M.'ye bir anda yumrukla saldırmaya başladı. Fakat karşısındakinin güreşçi olduğunu fark etmeyen Ünal Y., güreşçi M.M., tarafından bel künde hareketi ile yere çarpıldı. Baygınlık geçiren Ünal Y., olay yerine çağrılan ambulansla önce Kuşadası Devlet Hastanesi'ne daha sonra Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Olay sonrası gözaltına alınan M.M.'nin adliyeye sevk edildiği öğrenilirken otomobil sürücüsü Ünal Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.07.16 19:14 - Son Güncellenme: 2022.07.16 19:28 - HABER MERKEZİ
A