Gündüz tartışan iki grup arasında gece kafede silahlı kavga çıktı: 1 ölü

Gündüz tartışan iki grup arasında gece kafede silahlı kavga çıktı: 1 ölü

KONYA'da bir kafe çalışanları ile mahalleli gençler arasında gündüz saatlerinde çıkan tartışma, gece silahın da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kafeye gelen mahalleli gençlerden Ömer Faruk Yücetaş (24), mekanda çalışan Furkan Y. tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Zanlı Furkan Y. ile birlikte 2 şüpheli gözaltına alındı.

2021.07.02 07:14 - Son Güncellenme: 2021.07.02 07:15 - Güncel
A
Gündüz tartışan iki grup arasında gece kafede silahlı kavga çıktı: 1 ölü

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Selçuklu ilçesi Sille Mahallesi'nde bir kafede yaşandı. Kafe çalışanları ve mahalleli gençlerden bazıları arasında öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Taraflar arasında arbede yaşanırken, olay çevredekilerin araya girmesiyle büyümeden sonlandırıldı. Gece iki grup bu kez kafede karşılaştı. İddiaya göre kafeye gelen grup ile mekanda çalışanlar arasında bir kez daha tartışma yaşandı. Müşterilerin panik yaşadığı olay kavgaya dönüşürken, kafe çalışanı olduğu öğrenilen Furkan Y.'nin tabanca ile açtığı ateş sonucu kurşunların isabet ettiği Ömer Faruk Yücetaş kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı Yücetaş, ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne keldırıldı. Durumu ağır olan Yücetaş, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polisin kavga ile ilgili başlattığı soruşturmada zanlı Furkan Y. ile olaya karıştığı öne sürülen Fatih K. ve Oğuzhan U. gözaltına alındı. 

Soruşturma sürüyor. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.07.02 07:14 - Son Güncellenme: 2021.07.02 07:15 - Ali Yaşar
A