'Gündüz kuşağı Seda Sayan'sız olamaz'
Geçtiğimiz sezon TRT'de program yapan ancak bu sezon devam etmeyen ünlü sanatçı Gülben Ergen, programcılığa ara vermesinin kendisine artı olduğunu söyledi. Seda Sayan'ın programcılığına ise övgüler yağdıran Ergen, "Gündüz kuşağı Seda Sayan'sız olamaz" dedi. Seda Sayan da, geçen sezon Beyaz TV'deki yayınına Gülben Ergen'i seyrederek girdiğini ifade etti.
2012.10.10 18:07 - Son Güncellenme: 2012.10.10 18:07 - Magazin - HABER MERKEZİ
Ünlü sanatçı Gülben Ergen konuk olduğu Seda Sultan programında Seda Sayan'a övgüler yağdırdı. Geçtiğimiz sezon TRT'de program yapan ancak bu sezon devam etmeyen Gülben Ergen, programcılığa ara vermesinin kendisine artı olduğunu söyledi. Seda Sayan'ın programcılığına ise övgüler yağdıran Ergen, 'Gündüz kuşağı Seda Sayan'sız olamaz ' dedi. Seda Sayan da, geçen sezon Beyaz TV'deki yayınına Gülben Ergen'i seyrederek girdiğini ifade etti.
TV8 ekranlarında yayınlanan Seda Sultan programında Seda Sayan'ın bugünkü konuğu ünlü sanatçı Gülben Ergen'di. Ergen, Seda Sayan'ın programcılığına övgüler yağdırdı.
Yakın arkadaşını sorularıyla sıkıştırmayan Seda Sayan, TRT'deki programına devam etmeyen Gülben Ergen'e program yapmya devam edip etmeyeceğini sordu.
'Programcılık devam eder tabiki ama benim ara vermem çok normal albüm çıkarttım ' diyen Ergen, 'Program yapmak bana zor gelmiyordu. Ama 20 yıldır gündüz kuşağı senindir. Ben arada yine yaparım. Bir sene ara veririm, seneye belki yine yaparım ' dedi.
'PROGRAMCILIĞA ARA VERMEM BANA ARTIDIR '
Program için görüştüğü farklı kanallar olduğunu belirten Gülben Ergen, 'Ama sen daha profesyonelsindir. Sen gittiğin kanalı kendine çevirirsin, ben yapamam onu. Sen neredeysen kanalın loogosunu Seda Sayan'laştırırsın. Bunu es geçemeyiz. Sen Müjgan tv'de olsan da olur, Ali tv'de olsan da olur. Orası Seda Sayan tv olur. Ben duygusalım. Kanal konusunda kendimi iyi hissedecek miyim, yapımcıya bakarım, sana danışırım, tanımadığım biriyle çalışamam. Sen daha profesyonelsin, her zaman bu böyle. Dolayısyla ara vermem bana artıdır, iyi bir albüme girdim ' şeklinde konuştu.
Başarılı sanatçı, TRT'de yaptığı programın arkasında durduğunu ve çok sevdiğini de söyledi.
'BEYAZ TV'DEKİ YAYINIMA GÜLBEN'İ İZLEYEREK GİRİYORDUM '
Bunun üzerine Seda Sayan da, 'Ben çok da beğeniyordum. Sen daha erken başlıyordun. Ben Beyaz TVdeydim seni izleyerek yayına giriyordum. Benim yayına girmem öğleni buluyordu Beyaz TV'de. 3 saat yayın yapıyordum şimdi de öyle ' diye konuştu.
Ergen, Seda Sayan'a 'Gündüz kuşağı sensiz olamaz ' diyerek övgülerini sürdürdü