Gümüşhane'de yüksekler beyaza büründü

Gümüşhane'de yüksekler beyaza büründü

Balkanlardan gelen ve ülkenin batı bölümlerini etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava dalgası Gümüşhane'nin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü.

2013.11.28 22:29 - Son Güncellenme: 2013.11.28 22:29 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Gümüşhane'de yüksekler beyaza büründü


Şehrin 2 bin metre ve üzerindeki yüksek zirveleri dün ve önceki gece yağan kar nedeniyle beyaza bürünürken, hava sıcaklığı da bu zirvelere yakın yerleşim alanlarında hissedilir derecede düştü.
Hafta başında Perşembe günü için kar yağışının beklendiği Gümüşhane'de tahminler yenilenirken, Cuma, Cumartesi ve önümüzdeki hafta başında kent merkezinde kar yağışı bekleniyor.
Cuma günü sabahın ilk saatlerinde başlaması beklenen kar yağışının Cumartesi sabahına kadar aralıklı olarak devam etmesi, Cumartesi ve Pazar günleri ise havanın açık olması tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığının Cumartesi gece sıfırın altında 7 dereceye kadar düşebileceği konusunda uyaran uzmanlar, vatandaşların don olayına karşı dikkatli olmalarını istedi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.11.28 22:29 - Son Güncellenme: 2013.11.28 22:29 - HABER MERKEZİ
A