Gülşen hakkında yeni iddia

Gülşen hakkında yeni iddia

Dün Gülşen'in yurt dışına çıkış yasağı kaldırılmıştı. Oğlu Azur'u her fırsatta çok özlediğini belirten Gülşen uzun süredir planladığı taşınma işini öne çekti.

2022.10.27 14:23 - Son Güncellenme: 2022.10.27 14:26 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Gülşen hakkında yeni iddia

Gözaltına alınan, tutuklanan ve ev hapsi gören Gülşen adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. 21 Ekim'de görülen duruşmada Gülşen, çocuğun İspanya'da okuduğunu ve görmeye gidemediğini söyleyerek adli kontrol şartlarının kaldırılmasını talep etmişti.

Mahkemede Gülşen'in karakola imza verme zorunluluğunu kaldırılmış ancak yurt dışı çıkış yasağının devamına karar verilmişti. Yurt dışına çıkış yasağı dün 250 bin TL 'güvence'yle kaldırılan Gülşen hemen harekete geçti.

Ünlü şarkıcı Gülşen'in Londra'ya yerleşeceği öğrenildi. Onur Akay'ın iddiasına göre, daha önce İngiltere'ye yerleşme kararı alan ve oğlu Azur'un orada eğitim almasını isteyen şarkıcı Gülşen, son olaylardan sonra bu kararını hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Ayrıca Gülşen'in bu kararını eşi Ozan Çolakoğlu'nun da desteklediği ve çiftin müzik hayatlarına bundan sonra Londra'da devam edecekleri belirtildi.

Gülşen hakkında yeni iddia

İLGİLİ GALERİ

Gülşen hakkında yeni iddia

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2022.10.27 14:23 - Son Güncellenme: 2022.10.27 14:26 - HABER MERKEZİ
A