Gülşen, 4'üncü kez imza vermek için polis merkezine geldi

Gülşen, 4'üncü kez imza vermek için polis merkezine geldi

Hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve ikametine yakın karakola her perşembe imza atma şartı kararı bulunan Gülşen, Levent Polis Merkezi'nde 4 kez imza verdi.

2022.10.13 13:15 - Son Güncellenme: 2022.10.13 13:36 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Gülşen, 4'üncü kez imza vermek için polis merkezine geldi

Ev hapsi kaldırılan şarkıcı Gülşen imza atmaya devam ediyor. Nisan ayındaki bir konserinde imam hatiplilere yönelik kullandığı sözler geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan ünlü şarkıcı, tepki toplamıştı. Büyük yankı uyandıran olayın ardından tutuklanan Gülşen daha sonra adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Dördüncü imza günü

Yurt dışına çıkış yasağı bulunan şarkıcı hakkında en yakın karakola imza verme şartı getirildi.

DHA'nın aktarımına göre bugün imza günü olan Gülşen, dördüncü kez imza vermek için saat 12.00'da Levent Polis Merkezi'ne geldi.

Soruları yanıtsız bıraktı

Karakoldaki elektronik bölmeye parmak bastıktan sonra polis merkezine giren şarkıcı, kısa bir süre sonra polis merkezinden çıktı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Gülşen, arabasına binerek uzaklaştı.

Ev hapsi kaldırılan Gülşen, karakola gelerek imza attı

İLGİLİ GALERİ

Ev hapsi kaldırılan Gülşen, karakola gelerek imza attı

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2022.10.13 13:15 - Son Güncellenme: 2022.10.13 13:36 - HABER MERKEZİ
A