Güler bayram için Mardin'de

Güler bayram için Mardin'de

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Kurban Bayramının, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin gelişmesine vesile olmasını diledi.

2013.10.14 20:46 - Son Güncellenme: 2013.10.14 20:50 - Siyaset
A
Güler bayram için Mardin'de

 

 

Kurban Bayramını Mardin'de geçirecek olan Bakan Güler, eşi Neval Güler ile tarifeli uçakla Mardin'e geldi. Havaalanında Vali Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Güler, burada halk oyunları ekibi ile birlikte halay çekti.

İHTİYAÇLARI YERİNDE GÖRECEĞİZ

Bakan Güler, havaalanı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın idrak edilecek Kurban Bayramının, hayırlara vesile olması dileğinde bulundu. Bayramların fırsat olduğunu, ilçe ve beldeleri ziyaret ederek vatandaşlarla görüşeceklerini, ihtiyaçları yerinde göreceklerini belirten Güler, şöyle konuştu:

"Kurban Bayramının birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin gelişmesine de vesile olmasını diliyorum. Bu bayram bizim için fırsattır. Bayramın ilk 4 günü ve bayramı takip eden cumartesi ve pazar günü de Mardin'in ilçelerine ve beldelerine de gitme imkanımız olacak. Vatandaşlarımızla konuşacağız, ihtiyaçlarını yerinde göreceğiz. Yaptığımız hizmetleri tekrar dile getireceğiz. Benim için çok verimli geçeceğine inanıyorum. Şimdiden Mardinli hemşerilerimin bayramını yürekten kutluyorum."

Bakan Güler daha sonra Savur Kapı Mahallesi'nde bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle vefat eden 80 yaşındaki Tevfik Teker'in taziyesine katılarak yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Daha sonra Mardin Valiliğine geçen Bakan Güler, Vali Cengiz ile bir süre görüştü. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.10.14 20:46 - Son Güncellenme: 2013.10.14 20:50 - boş7
A