Guiza gol sözü veremedi
Paraguay'ın Cerro Porteño takımına transfer olan Daniel Güiza basının karşısına geçti.
2013.08.06 06:19 - Son Güncellenme: 2013.08.06 06:20 - Spor - HABER MERKEZİ
Paraguay takımı Cerro Porteño'ya transfer olan İspanyol golcü Daniel Güiza basının karşısına geçti. İspanyol Getafe takımından kiralanan deneyimlioyuncu yeni sezonda gol sözü vermedi.
32 yaşındaki Güiza, "Hedef her zaman kupakazanmak, mümkün olduğu kadar yukarı tırmanmak ve olursa şampiyonluğu kazanmak. Birkaç aydır sahalardan uzağım. Yüzde yüz formuma ulaşmambir, belki 2 haftamı alacak ve takıma elimden geldiğimce yardım etmeye çalışacağım" diye konuştu.
Kaç gol atacaksın sorusuna temkinli yanıt verentecrübeli futbolcu, "Bunu sözünü vermiyorum ama çok çalışıp formamı terleteceğim" ifadelerini kullandı.
Güiza, Paraguay ekibine olan transferini 'yeni bir macera' olarak nitelendirdi ve elinden geldiğince çok gol atmaya çalışacağını dile getirdi.