Güçlüyüz, arzuluyuz, kazanacağız

Güçlüyüz, arzuluyuz, kazanacağız

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası finalleri hedefine ulaşmak için Romanya karşılaşmasını kazanmaları gerektiğini belirterek, "Güçlüyüz, arzuluyuz, kazanacağız" dedi.

2012.10.11 10:09 - Son Güncellenme: 2012.10.11 10:09 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Güçlüyüz, arzuluyuz, kazanacağız

 Başkan Demirören, Türkiye - Romanya maç günü kitabında yer alan yazısında karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu. Demirören'in açıklamaları şöyle:

"Futbol tarihimizde farklı yeri olan, bizim için çok özel bir rakiple oynuyoruz. Romanya, Cumhuriyetimizin ilanından üç gün önce 26 Ekim 1923'te İstanbul'da ilk milli maçımızı oynadığımız ekip değil yalnızca... Aynı zamanda en fazla karşılaştığımız ülke.

Futbol bir yanıyla özellikle de uluslararası arenada ülkelerin, milletlerin yakınlaşması, kaynaşması, sıcak ilişkiler kurmasına küçümsenmeyecek katkılarda bulunan bir oyun. 24. randevuda buluşacağımız değerli komşumuza, dostluğumuzun, yakınlığımızın, iyi ilişkilerimizin sonsuza dek sürmesi dileğiyle ve en samimi duygularımla "hoş geldiniz" diyorum. Futbol bir başka yanıyla da rekabeti, mücadeleyi içeren bir oyun. Gruptaki iddiamızı sürdürmek, 2014 Dünya Kupası finalleri hedefimize ulaşmak için bu zorlu maçı kazanmamız gerektiğini de biliyorum. Güçlü bir takımımız var. Bizi, hedeflerimize ulaştıracağına yürekten inandığımız bir teknik kadromuz var. Takımlarına yürekleriyle bağlı, coşkulu, katkılı, etkili bir taraftarımız var.

İnancımız tam... Güvenimiz tam... Beklentimiz, sahamızdaki bu maçı da kazanmak.

Bu güzel futbol akşamında, vazgeçilmez değerimiz olan Fair Play ruhunu doruklara taşımamız gerektiğini hatırlatarak, hepinize iyi seyirler diliyorum." 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.10.11 10:09 - Son Güncellenme: 2012.10.11 10:09 - HABER MERKEZİ
A