Granfondo Bursa kazananları belli oldu! 

Granfondo Bursa kazananları belli oldu! 

Granfondo Bursa uzun ve kısa parkurlardan oluşan Bisiklet Yarışı gerçekleştirdi. Yarışı kazanan sporcuların ödüllendirilmesi adına Ödül Töreni gerçekleşti.

2024.05.26 13:48 - Son Güncellenme: 2024.05.26 14:42 - Bursa Bölge - CEREN SÜMBÜL
A
Granfondo Bursa kazananları belli oldu! 

CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN 

Bursa Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde Granfondo Bursa, uzun ve kısa parkurlardan oluşan Bisiklet Yarışı gerçekleştirdi. Yarışı kazanan sporcuların ödüllendirilmesi adına Bursa OSB Hizmet Binası'nda Ödül Töreni gerçekleşti.

Ödül Töreni'ne Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursa OSB Yönetim Kurulu Üyeleri katılım gösterdi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Bursa OSB ve birçok sponsorun eşliğinde yürütülen Granfondo Bursa Bisiklet Yarışı, Bursa Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde yapıldı. Yarış sonrası sporculara ödülleri verilmesi adına Ödül Töreni gerçekleştirildi. Törenin bulunduğu bölgede çok sayıda spor markası tezgahlarını yerleştirdi.

YARIŞMA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Her yaştan ulusal ve uluslararası katılımcıların bulunduğu yarışmaya sporcuların yoğun katılımı gerçekleştirildi.

SPORCULAR ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

Katılan isimler uzun ve kısa parkurda  kazanan sporculara ödüllerini takdim etti. Birçok yaş kategorisinde isimleri okunan sporcular ödüllerine kavuştu.

"SPORUN, SPORCUNUN, KÜLTÜRÜN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Ödülleri takdim eden Şadi Özdemir sahneden ayrılırken, "Sporun merkezi Nilüfer'e hoşgeldiniz. Nilüfer Belediyesi olarak sporun, sporcunun, kültürün her zaman yanındayız" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.26 13:48 - Son Güncellenme: 2024.05.26 14:42 - CEREN SÜMBÜL
A