Göztepe'de Jeferson, Avrupa yolcusu

Göztepe'de Jeferson, Avrupa yolcusu

Göztepe, Brezilyalı forvet Jeferson Santos (Jeh) için Sırbistan ekibi Partizan ile satın alma opsiyonlu kiralama konusunda prensip anlaşmasına vardı. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

2026.06.23 10:45 - Son Güncellenme: 2026.06.23 10:45 - Spor - İHA
A
Göztepe'de Jeferson, Avrupa yolcusu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezon kadro planlaması kapsamında Brezilyalı forvet Jeferson Santos (Jeh) için ayrılık kararı aldı. Sarı-kırmızılı kulübün, Sırbistan temsilcisi Partizan ile satın alma opsiyonlu kiralama konusunda prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Devre arasında 2.5+1 yıllık sözleşmeyle kadroya katılan 24 yaşındaki futbolcu, beklenen performansı sergileyemediği için transfer listesine alınmıştı.

Partizan ile el sıkışma

Tarafların kiralama ve satın alma opsiyonu konusunda büyük ölçüde uzlaştığı, Partizan'ın oyuncuyla da kişisel şartlarda anlaşma sağladığı ifade edildi. Son detayların netleşmesinin ardından transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Göztepe'de kadro revizyonu sürüyor

Jeh'in ayrılığı gerçekleşirse, Göztepe bu transfer döneminde Heliton, Ekrem Kılıçarslan, Filip Krastev, Uğur Kaan Yıldız ve Mateusz Lis'in ardından bir oyuncusuyla daha yollarını ayırmış olacak.

Sarı-kırmızılı formayla 16 maça çıkan Jeferson Santos, Süper Lig'de 2 gol kaydetmişti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2026.06.23 10:45 - Son Güncellenme: 2026.06.23 10:45 - İHA
A