Göstergeç şifreli kapı kilidi kartlı geçiş sistemi

Göstergeç şifreli kapı kilidi kartlı geçiş sistemi

PERKOTEK GÖSTERGEÇ

2021.08.23 18:23 - Son Güncellenme: 2021.08.26 09:33 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Göstergeç şifreli kapı kilidi kartlı geçiş sistemi

Göstergeç nedir ve hangi amaçla kullanılır?

Göstergeç geçişlerin daha pratik ve daha hızlı yapılmasını sağlayan gelişmiş elektronik sistemlerdir.  Göstergeçler geçişlerin kontrol altına alınmak istenen bölgelerde yardımcı cihazlarla birlikte kullanılır. Bu yardımcı cihazlar elektronik kilit, manyetik kilit, otomatik kapı, apartman otomatı, bariyer ve turnike sistemleri gibi geçişlerin kontrolünde kullanılan cihazlardır.

 

Göstergeç nerelerde kullanılır?

Göstergeçler birçok yerde kullanılmaktadır. Fabrikalar, bina girişleri, oda girişleri, plazalar vb gibi. Örneğin apartman otomatına bir göstergeç bağladığınız taktirde apartman sakinleri anahtar kullanmadan göstergeç sayesinde hızlı bir şekilde geçiş yapabilecektir. Mesela ofisinizde gelişi güzel geçişleri önlemek amacı ile ofis kapılarına   takılabilir. Böylelikle göstergeçte tanımlı olmayan kart veya anahtarlık kapıdan giriş yapamayacaktır.

Göstergeç cihazlardan veri alabilirmiyim nelerdir?

Göstergeç cihazlarından tek başına veri almak mümkün değildir. Wiegand çıkışı olan göstergeçleri Access panelli sisteme bağlayarak veri alınabilmektedir. Hatta Access panelli sistemde kişilere yetki vererek kapı bazlı kontrol sağlayabiliriz. Access panelde saat aralığı vererek aralık dışındaki saatlerde geçişi yasaklayabiliriz. Mesela bir örnek verecek olursak göstergeci Access panel ile havuz girişindeki turnikeye bağlayarak kullanabiliriz. Böylelikle havuzlara girişleri kontrol altına almış oluruz. Saat aralığı vererek kullanıcıları belirli saatler arasında havuza alabiliriz. Görevliler için ise sınırsız geçiş hakkı verebiliriz.

Göstergeç cihazları ve özellikleri

  • Strike 10R-20R cihazları proximity kart okuyan göstergeç cihazlarıdır. Strike 30R ise mifare kart okuyan göstergeç cihazıdır. 800 adet kart hafızası vardır. İç ortam cihazıdır. Kapalı devre ve açık devre kontak gönderebilmektedir. Wiegand bağlantı çıkışları bulunmaktadır. Şifre özelliği yoktur. WIEGAND 26/34 input/output u destekler. 12V DC adaptör ile çalışmaktadır.
  • Strike 10RP-20RP cihazları proximity kart okuyan ve şifreli geçişe imkân sağlayan göstergeç cihazlarıdır. Dokunmatik tuş takımına sahiptir. Strike 35RP ise mifare kart okuyan göstergeç cihazıdır. Şifreli kapı kilidi 800 adet kart hafızası vardır. İç ortam cihazıdır. Kapalı devre ve açık devre kontak gönderebilmektedir. Wiegand bağlantı çıkışları bulunmaktadır. Bu göstergeçlerde zil çıkışını kapı ziline bağlayarak zil butonu olarak da kullanılabilmektedir. WIEGAND 26/34  input/output u destekler. 12V DC adaptör ile çalışmaktadır.
  • Strike 5,45 proximity kart ile çalışan göstergeç cihazıdır. Master ve delete kartları ile kart ekleyip silinebilmektedir. 2000 adet kart kayıt kapasitesine sahiptir. Bu göstergeç ip65 standartlarına uygundur. Açık ve kapalı devre kontakları bulunmaktadır. 12V DC adaptör ile çalışmaktadır.
  • Strike 7,50 göstergeç metal kasaya sahiptir. Şifreli ve kartlı geçişte kullanılır. Proximity kart okur. 3000 kart kapasitesine sahiptir. Kapalı ve açık devre tetik gönderebilmektedir. 12V DC adaptör ile çalışmaktadır.
  • Strike 7,60 göstergeç cihazı IP68 standartlarında olup su geçirmez olduğu için iç ve dış ortamda kullanılabilmektedir. Kartlı ve şifreli geçişte kullanılır. Proximity kart okur. 3000 adet kart kapasitesine sahiptir. Kapalı ve açık devre tetik gönderebilmektedir. WIEGAND 26/34 input/output u destekler. 12V DC adaptör ile çalışmaktadır.
  • Stike 55RP göstergeç cihazı paslanmaz metal kasaya sahip olduğundan darbelere karşı dayanıklıdır., IP65 standartlarında olduğundan iç ve dış ortamda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Şifreli geçiş için uygun olup, proximity kart ile kullanılabilmektedir. 2000 adet kart kayıt kapasitesine sahiptir. Kapalı ve açık devre kontak verebilmektedir. Zil çıkış rölesiyle kapı zillerine bağlanabilmektedir. WIEGAND 26/34 input/output u destekler. 12V DC adaptör ile çalışmaktadır.
  • Strike KR700 kartlı geçiş sistemi,  proximity kartla çalışan cihazdır. Sadece WIEGAND 26/34 bağlantı ile panelli sistemde kullanılmaktadır. Cihaz üzerinde herhangi bir kontak çıkışı bulunmamaktadır. 12V DC adaptör ile çalışmaktadır.
  • Strike KR710 göstergeç mifare kartla çalışan cihazdır. Sadece WIEGAND 26/34 bağlantı ile panelli sistemde kullanılmaktadır. Cihaz üzerinde herhangi bir kontak çıkışı bulunmamaktadır. 12V DC adaptör ile çalışmaktadır.
  • Strike KR800 göstergeç proximity kartla çalışan cihazdır. Tuş takımı sayesinde şifreli geçişe olanak tanır. Sadece WIEGAND 26/34 bağlantı ile panelli sistemde kullanılmaktadır. Cihaz üzerinde herhangi bir kontak çıkışı bulunmamaktadır. 12V DC adaptör ile çalışmaktadır.

 

İlgilendiğiniz PERKOTEK ürünleri için perkotek.com sitesini ziyaret edebilir yahut 0850 811 80 00 numaralı hattımızı arayarak gerekli bilgi ve fiyat teklifinizi alabilirsiniz.

 

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2021.08.23 18:23 - Son Güncellenme: 2021.08.26 09:33 - HABER MERKEZİ
A