Görüntüleriyle yürekleri sızlatan yaşlı adam öldü

Görüntüleriyle yürekleri sızlatan yaşlı adam öldü

Bakanlık tarafından huzureviyle ilgili başlatılan ve iki müfettişin görevlendirildiği soruşturma halen devam ediyor.

2016.10.12 16:02 - Son Güncellenme: 2016.10.12 16:03 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Görüntüleriyle yürekleri sızlatan yaşlı adam öldü
05:31 Görüntüleriyle yürek sızlatan yaşlı adam öldü

İLGİLİ VİDEO

Görüntüleriyle yürek sızlatan yaşlı adam öldü

04:16 Antalya'daki özel bakımevi hakkında inceleme başlatıldı

İLGİLİ VİDEO

Antalya'daki özel bakımevi hakkında inceleme başlatıldı

09:17 Özel bakımevinde skandal görüntüler

İLGİLİ VİDEO

Özel bakımevinde skandal görüntüler

Antalya'da özel bir huzurevinde cilt kanseri sebebiyle yüzünde oluşan yaralarla gündeme gelen 90 yaşındaki Ahmet Solak, bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

Antalya'da özel bir huzurevinde cep telefonuyla çekilen görüntülerin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından soruşturma başlatılmış ve Antalya Valiliği'nin talimatı doğrultusunda görevlendirilen doktor heyeti, yüzü yara içinde olan yaşlı adamı hastanede muayene etmişti.

Muayenede hastanın sağ facial-temporal ve paryetal alanı kaplayan ileri evre cilt kanseri olduğu, sağ gözünde mix enfeksiyonu olduğu tespit edilmişti.

TEDAVİYE BAŞLANMIŞTI
Dermatoloji uzmanı tarafından yapılan muayenesinde hastadan yara kültürü alındığı, pansuman amaçlı kullanacağı ilaçların reçete edilerek antibiyotik ilacı için Ahmet Solak'ın Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği'ne yönlendirildiği bildirilmişti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından huzureviyle ilgili başlatılan ve iki müfettişin görevlendirildiği soruşturma halen devam ederken, Ahmet Solak bugün sabaha karşı hayatını kaybetti.

Huzurevinden Antalya Büyükşehir Mezarlığına getirilen Ahmat Solak'ın cenazesi, buradaki gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Ahmet Solak'ın yakınları Bakanlık soruşturmasının sonucuna göre hareket edeceklerini ifade etti.

90 yaşında hayatını kaybeden Ahmet Solak, toprağa verilmek üzere memleketine gönderildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.10.12 16:02 - Son Güncellenme: 2016.10.12 16:03 - HABER MERKEZİ
A