Google Kamera uygulamasına öpücük algılama özelliği!

Google Kamera uygulamasına öpücük algılama özelliği!

Pixel 3'ün çıkmasıyla birlikte Google Kamera uygulaması, Gece görüşü, En iyi çekim modu, Photobooth gibi bir dizi yapay zeka destekli özellikler kazandı. Bugün gelen güncelleme ile birlikte Google Kamera Öpücük Algılama ve Klip özellikleri uygulamaya eklendi.

2019.04.17 08:45 - Son Güncellenme: 2019.04.17 08:47 - Teknoloji
A
Google Kamera uygulamasına öpücük algılama özelliği!

Google Kamera Öpücük algılama sistemiyle yenilendi!

Photoboooth, Google Kamera'dan fotoğraf çekmek isteyen kullanıcılar için otomatik pozlama yapan bir moddur. En iyi anları yakalayan ve kullanıcıları manuel olarak deklanşöre basmak zorunda bırakmayan bu özellik, yapay zekadan yararlanarak işlem yapar. Pixel 3'ün öne bakan kameraları için tasarlanmış özellik, tek kişilik, iki kişilik ve çok kişili çekimler yapabilir. Google Kamera 6.2 ile Photobooth'a öpücük algıma özelliği de eklendi.

Böylece Kamera, Photobooth modundayken öpücüğü otomatik olarak algılayacak ve fotoğraf veya videoyu anlık olarak kaydedecek. Google söz konusu özelliğin nasıl çalıştığını, hangi zorluklarla karşılaşıldığını detaylı bir biçimde AI Blog sayfasında paylaştı.

Photobooth böylece, iki özellik algılama özelliğine kavuştu. Bunlardan birincisi uzun zamandır kullanınlan yüz mimiklerini tarama özelliğiydi. Şimdi ise öpücük algılama sistemi de yapay zekaya eklenmiş oldu.

Google Klip ise çektiğiniz videolardan klip almanızı, onu kısa GIF'ler haline getirmenizi sağlayacak. Bu özellik yine sadece Pixel serisi cihazlarda kullanılacak. Google Kamera 6.2, yeni özellikleri ve hata iyileştirmeleri ile Google Play Store üzerinden indirilebilir.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.04.17 08:45 - Son Güncellenme: 2019.04.17 08:47 - Kübra Coşar-pasif
A