Gönül Hırsızı sosyal medyanın gözdesi oldu

Gönül Hırsızı sosyal medyanın gözdesi oldu

Efsane dizi Ekmek Teknesi kadrosuyla genç oyuncuları bir araya getiren TRT 1'in yeni dizisi Gönül Hırsızı, yayınlandığı 5 bölümle birlikte sosyal medyanın gözdesi oldu.

2013.12.28 21:39 - Son Güncellenme: 2013.12.28 21:41 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Gönül Hırsızı sosyal medyanın gözdesi oldu

Hasan Kaçan'ın canlandırdığı Nadir Abi'nin mahallenin veterineri Hülya'ya (Tuğçe Kazaz)aşık Tarık (Cem Kılıç) ile onun aynı evi paylaşan arkadaşlarına her bölüm ayrı bir hikaye ile hayatı öğrettiği Gönül Hırsızı, Twitter ve Facebook'ta fenomen oldu. Sosyal medyanın en çok yorum ve takip alan dizileri arasında giren Gönül Hırzısı, Pazartesi saat 22.30'da yayınlandığında Twitter'de GönülHırzısı adıyla binlerce Tweet atılıyor. Facebook'ta da dizinin hayran sayfasında binlerce kişi beğenisini sunması dikkat çekti.

EKŞİ DİZİYİ SEVDİ

Öte yandan gerçek reyting ölçüm merkezi olarak da adlandırılan Ekşi Sözlük'te ise diziye yönelik çok sayıda beğeni mesajı yayınlandı. Kentsel dönüşümün anlatıldığı 5. Bölüm fragmanı en çok tıklanan videolar arasında yer alan Gönül Hırsızı'na ilişkin Ekşi Sözlük'teki mesajlar ise Ekmek Teknesi tadını alan izleyicinin beğenisini ortaya koydu. Dizinin fanları şu yorumları yazdı:

" ekmek teknesi tadı aldığım dizi. "Google Amca"

"özlemişim böyle bir diziyi be. özellikle hasan kaçan'ın repliklerini özlemişim. ekmek teknesi bitince gelmez böyle bir dizi daha demiştim gelmez zaten orası başka bir konu ama bu dizinin de daha 2.bölümden biraz olsa eski tadı hissettirmesi yeterde artar. "Bouffalant"

"burada adamları eleştirmem mümkün değil çünkü ekmek teknesi ile bu adamlar seneler önce bu işi yapıyordu.diziye gelirsek, eğlenceli dizi. "Yenidengelseydimhayata"

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2013.12.28 21:39 - Son Güncellenme: 2013.12.28 21:41 - HABER MERKEZİ
A