Göksu Türkdoğan'a Brezilya usulü kutlama

Göksu Türkdoğan'a Brezilya usulü kutlama

Elazığspor maçında attığı golle ligdeki toplam gol sayısın 10'a çıkaran Altınordulu Göksu Türkdoğan'a, takım arkadaşları Brezilya usulü sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptılar.

2015.04.15 16:11 - Son Güncellenme: 2015.04.15 16:12 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Göksu Türkdoğan'a Brezilya usulü kutlama

30'uncu yaşını geride bırakan tecrübeli futbolcu, bugünkü antrenmandan sonra kendini bir anda yumurta ve un yağmuru altında buldu. Berkay Samancı'nın başlattığı Brezilya usulü kutlamaya, diğer oyuncular da eşlik ederken, "Pasta kesmeyi beklerken kendimi bir anda bu halde bulunca gerçekten ne kadar çok sevildiğimi anladım" diyen Göksu, "Altınordu, tam bir aile ortamı ve burada olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

Karşıyaka maçının son çalışmasını, perşembe günü Selçuk Efes Tesisleri'nde yapacak olan Altınordu, daha sonra İzmir'de Ramada Otel'de kampa girecek. Ayak bileğinde sakatlığı bulunan Bahattin Köse, bugünkü çalışmaya katılamadı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.04.15 16:11 - Son Güncellenme: 2015.04.15 16:12 - HABER MERKEZİ
A