Gökhan Özen Bursa'yı inletti

Gökhan Özen Bursa'yı inletti

'Beyaz Koza Yaz Konserleri' kapsamında Gürsu'da konser veren ünlü şarkıcı Gökhan Özen, eski ve yeni parçalarından oluşan repertuarıyla hayranlarına müzik ziyafeti çekti.

2011.07.28 09:56 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Gökhan Özen Bursa'yı inletti

Büyükşehir Belediyesi Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen Beyaz Koza Yaz Konserleri kapsamında, ünlü sanatçı Gökhan Özen Gürsu'da hayranlarıyla buluştu. Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirilen konserde, müzikseverler Özen'in şarkılarına coşkuyla eşlik etti.
Türk pop müziğinin başarılı ismi Gökhan Özen, renkli görüntülerin yaşandığı konserde kendisine tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulunan hayranlarına övgüler yağdırdı. Gürsu'da gördüğü ilgiden dolayı çok heyecanlanan Özen, sanatçıların çok şanslı olduğunu ifade ederek, "Allah eksik etmesin demeliyim. Bursa'da olduğum için çok mutluyum. Bursa'da konser vermeyi çok seviyorum. Yıllardır hep aynı sevgi, güzel bakışlar ve güzel alkışlarınızı benden esirgemediniz. Biz çok şanslıyız. Hayatımda bu güzelliği sizlerle yaşamak kadar mutluluk duymadım" diyerek sevenlerine teşekkür etti.
Yaklaşık 1,5 saat boyunca sahneden inmeden şarkılarını Gürsulularla birlikte seslendiren Özen, Bursa'ya özel hazırladığı repertuarıyla sevenlerine eğlenceli anlar yaşattı. Gürsulu hayranları, konser boyunca bir an olsun yerinde durmayan Özen'i alkışlarıyla ödüllendirdi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.07.28 09:56 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A