Göçmen kaçakçısı 2 kişi tutuklandı

Göçmen kaçakçısı 2 kişi tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden ikisi tutuklandı.

2022.05.11 12:11 - Son Güncellenme: 2022.05.11 12:11 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Göçmen kaçakçısı 2 kişi tutuklandı

Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla yakalanan H.K, A.G, İ.H.A, İ.K, A.H. ve S.D, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan İ.H.A. ile İ.K. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Jandarma ve sahil güvenlik ekiplerince 8 Mayıs'ta ortak düzenlenen operasyonda ilçe açıklarında durdurulan teknede Pakistan, Afganistan, Bangladeş, Suriye, İran, Mısır ve Filistin uyruklu 289 düzensiz göçmen yakalanmış, yasa dışı geçişi organize ettiklerini belirlenen H.K, A.G, İ.H.A, İ.K, A.H. ve S.D. gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden İ.H.A, İ.K, A.H. ve S.D'nin FETÖ üyeliği suçundan yargılanmalarının devam ettiği tespit edilmişti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.05.11 12:11 - Son Güncellenme: 2022.05.11 12:11 - HABER MERKEZİ
A