Giuliano: "Bildiğim her şeyi Parana'ya borçluyum"

Giuliano: "Bildiğim her şeyi Parana'ya borçluyum"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano, ülke basınına verdiği röportajda Dünya Kupası'nda forma giymek istediğini belirtirken, kariyerine başladığı eski kulübü Parana hakkında da görüş bildirdi.

2017.11.09 18:10 - Son Güncellenme: 2017.11.09 18:10 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Giuliano: "Bildiğim her şeyi Parana'ya borçluyum"

Giuliano, "Parana kariyerimin yarısını geçirdiğim yer. 8 yaşında başladım ve 18 yaşına kadar burada kaldım. Beni ortaya çıkaran kulüp. Çok erken yaşta geldim ve birçok şey öğrendim. Bildiğim her şeyi Parana'ya borçluyum" dedi.

Parana'ya karşı özel bir yakınlığı olduğunu dile getiren hücuma dönük orta saha oyuncusu, "Evet, çok özel bir yakınlığım var. Parana'nın yanındayım ve 1. Lig'e çıkmalarını umuyorum. Her zaman bir taraftarı oldum, bunu da çok açık bir şekidle ifade ettim. Oynadığım zamanlarda ve hatta başka takımlara gittiğimde bile kulübe ve taraftarlara olan yakınlığımı korudum" diye konuştu.

2018 Dünya Kupası'nda milli takımın 23 kişilik kadrosunda yer almak istediğini de vurgulayan Giuliano, "Hayatta birçok şeye ulaştım ancak Dünya Kupası'na katılma hayalim var ve bunun çok yakın olduğuna inanıyorum. Kendimi oraya koymuyorum, orada olacak mıyım bilmiyorum. Orada olmayı umuyorum, işimi yapacağım" ifadesini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.11.09 18:10 - Son Güncellenme: 2017.11.09 18:10 - HABER MERKEZİ
A