Giresun Belediyesi'nden Atatürklü fotoğraf canlandırma etkinliği
GİRESUN Belediyesi, 'Atatürk, Osman Ağa ve Giresun Uşakları' fotoğraf canlandırma etkinliği düzenledi.
2016.08.30 19:03 - Son Güncellenme: 2016.08.30 19:03 - Güncel - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Giresun Belediyesi'nden Atatürklü fotoğraf canlandırma etkinliği
Atatürk Meydanı'nda akşam saatlerinde gerçekleştirilen etkinlikte İzmir Sokak Sanatı Atölyesi oyuncuları Atatürk, Osman Ağa ve Giresun Uşakları'nı canlandırdı. Büyük Taarruz'daki haliyle canlandırılan Atatürk ile fotoğraf çektirmek için vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, Atatürk'ün canlandırıldığı etkinliğin Türkiye'de ilk olduğunu belirterek, "Geçen yıl başlattığımız fotoğraf canlandırma sanatında bugün Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. İzmir Sokak Sanatı Atölyesi oyuncuları ile bir ilki gerçekleştiriyoruz. Atatürk'ü ve Topal Osman ile silah arkadaşlarını ilk defa canlandırıyoruz" dedi.
Giresun Belediyesi tarafından ayrıca Atatürk sergisi açıldı, üzerinde 'Ne mutlu Türküm diyene' ay yıldızlı maket konuşlandırıldı.