Gezi ikramiyelerini alamayan polis tepkili
Taksim Gezi Parkı eylemlerinde görev alan polislere verilmesi kararlaştırılan ikramiyeler hesaplara yattı.
2013.07.25 19:18 - Son Güncellenme: 2013.07.25 19:18 - Güncel - HABER MERKEZİİkramiyeden çevik kuvvet ekiplerinin yanı sıra Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki daire başkanı, emniyet genel müdürü yardımcıları, müdürler ve personel de faydalandı. İl emniyet müdürlüklerinde de müdür konumundakiler ikramiye aldı. Birkaç yıllık memurlar ortalama 1000 lira ikramiye alırken, emniyet müdürlerinin hesaplarına en az 3000 lira yattı.
İkramiye alamayan polisler ise isyan etti. Özellikle müdürlere ikramiye verilmesine tepki gösteren polisler, "Çoğumuz 15 gün eve uğramadı. Bize değil de masa başındakilere ikramiye veriliyor" tepkisini gösterdi.
İZMİR ALAMADI
İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün, Gezi protestolarıyla ilgili 8 bin polis için ikramiye isteği, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden döndü. Emniyet Genel Müdürlüğü, İzmir Emniyeti'nin yolladığı 8 bin kişilik listenin 2 bin 500'e, 6 aylık ikramiyenin de 4 aya indirilmesini istedi. İzmir Emniyeti geri adım atmayınca diğer illerin aksine ikramiyeleri alamadı.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
06:52
-
01:16
-
06:07
-
01:02
-
00:25
En Çok Okunanlar
- Bursa'da heyelan: Yol trafiğe kapandı
- Bursaspor son dakikalarda güldü!
- EFT ve havalede yeni dönem! Hükümet...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Siyaset kulislerini hareketlendiren iddia:...
- Bursa'da trafikte makas atan araç kaza...
- Bursa'da demir kapısına elini sıkıştıran 3...
- Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı
- 81 ilde gıda yardımı yapılacak: Başvuru...
- Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nden...
- Bursa'da eşinin avukatını dövdü, 4 yıl 10...
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yolcu...
- Brezilya'da fırtına sırasında uçağa birkaç...
- Kredi kartı durduğu yerde cep yakıyor
- Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan...