Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan başsağlığı mesajı
Kayseri deplasmanı sonrasında özel bir minibüsle Alanya'ya dönerken yapılan kaza sonucu hayatını kaybeden Josef Sural, futbol dünyasını yasa boğdu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu üzüntüsünü dile getirirken yaralılara da şifa diledi.
2019.04.29 09:29 - Son Güncellenme: 2019.04.29 09:29 - Spor - HABER MERKEZİ
Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu ağır yaralanan Josef Sural hayatını kaybetti. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu olaya ilişkin bir açıklama yaptı.
Bakan Kasapoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Alanyasporlu futbolcuları taşıyan aracın kaza yaptığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim.
Elim kazada hayatını kaybeden Josef Sural'ın ailesine ve Alanya spor camiasına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.