GENÇ KIZIN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLMESİNDE YENİ GELİŞME

GENÇ KIZIN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLMESİNDE YENİ GELİŞME

Bursa'da dere kenarında parçalanmış cesedi bulunan genç kızın kimliğinin belirlenmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor. Ölen kişinin 16 Şubat'tan beri kayıp olan üniversiteli Sema Karakoca olması ihtimali üzerine yakınlarıyla Bursa'ya gelen babası, cesedin kızına ait olmadığını söyledi.

2011.03.01 17:54 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
GENÇ KIZIN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLMESİNDE YENİ GELİŞME

Edinilen bilgiye göre güvenlik görevlileri, merkez Nilüfer ilçesi Badırga Deri Sanayicileri Sitesi yakınlarındaki dere kenarında 23-24 yaşlarında bir genç kızın cesedini buldu. Savcılık, boğazı ve genital bölgesi kesilmiş, göğsü yarılmış, bacakları kesilmiş ve kolları yırtıcı hayvanlar tarafından parçalanmış olan cesetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülen cesedin 16 Şubat tarihinden beri kayıp olan Uludağ Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Felsefe Bölümü
öğrencisi Sema Karakoca'ya ait olması ihtimali üzerinde ekipler alarma geçti.
Acı haberi alıp Ankara'dan Bursa'ya gelen baba Mehmet Ali Karakoca, kızının cesedinin teşhisi için Adli Tıp Kurumu morguna girdi. Kızı kayıp olan baba, soruşturmayı yürüten Savcı Aydın İpek nezaretinde yaptığı teşhiste, ölen kişinin net olarak kızı Sema'ya benzemediğini söyledi. Bunun üzerine gözler DNA raporuna çevrildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak babalık testine göre, cenazenin Sema'ya ait olup olmadığı netlik kazanacak.
Adli Tıp Kurumu çıkışında basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmayan baba, ekip otosuyla İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma derinleştirilerek devam ediyor.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.03.01 17:54 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A