Genç çift bu kazadan kurtulamadı

Genç çift bu kazadan kurtulamadı

Geçirdiği kazada eşi Emine Dilhun ile birlikte yaşamını yitiren Mehmet Akif Örün'ün eşinin sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı fotoğrafların altına yazdığı not dikkat çekti

2014.12.02 07:46 - Son Güncellenme: 2014.12.02 07:47 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Genç çift bu kazadan kurtulamadı


 

HATAY'ın Dörtyol İlçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu, ikisi de bankacı olan Mehmet Akif Örün (28) ile eşi Emine Dilhun Örün (27) yaşamını yitirdi. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Mehmet Akif Örün, otomobiliyle tali yoldan E-5 Karayolu'na çıkıyor.

Bu sırada Ersin Demircan' yönetimindeki otomobil hızla Örün'ün otomobiline çarptıktan sonra savrularak yol kenarındaki dereye uçuyor. Mehmet Akif Örün'ün otomobili ise çarpmanın şiddetiyle kendi etrafında daireler çiziyor. Öte yandan Emine- Mehmet Akif Örün çiftinin 2 yıl önce evlendiği ve birbirlerini çok sevdikleri belirtildi.

Emine Dilhun Örün'ün, eşiyle birlikte mutlu anlarından oluşan kareleri tek bir fotoğrafta toplayıp sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşıma, Mehmet Akif Örün'ün 'Böyle resimlerimizi koyma nazarlara geliriz kamyon çarpar ikimize birden' diye yaptığı yorum dikkat çekti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2014.12.02 07:46 - Son Güncellenme: 2014.12.02 07:47 - HABER MERKEZİ
A