Gemlik Belediyesi'nden spora destek

Gemlik Belediyesi'nden spora destek

Bursa'nın Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, sporda öncelikli hedeflerinin alt yapı ve tesisleşme olduğunu söyledi.

2014.01.20 16:05 - Son Güncellenme: 2014.01.20 16:05 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Gemlik Belediyesi'nden spora destek


Gemlik Spor Taraftarlar Derneği'ni ziyaret eden Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, sporun her branşına yönelik yeni tesisler, alt yapı ve benzer imkânların artmasıyla genç kuşakların önünün açılacağını vurguladı. 34 ayda yaptıkları hizmetleri anlatan Yılmaz, 40 yıldır atıl bırakılan Kumla sahasını yenilediklerini, Kurşunlu Spor Tesislerini hizmete açtıklarını, Gemlik Kapalı Spor Salonu'nun yanı sıra Gemlik Stadyumu'nu da yenilediklerini belirtti. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de suni çim saha tesislerini hizmete soktuğunu anlatan Yılmaz, 5 köye daha futbol sahası ve spor tesisi kazandıracaklarını bildirdi.
Gemlikli spor kulüplerinin bundan 1-2 yıl öncesine kadar antrenmanlar için bile Bursa'ya gitmek zorunda kaldığını hatırlatan Yılmaz, sporda tesisleşme hamlesi ile bu tür olumsuzlukların önüne geçildiğini kaydetti. Yılmaz, sporda öncelikli hedeflerinin alt yapı ve tesisleşme olduğunu söyledi.
Yılmaz, Gemlik Spor'un store mağazası için de stadyum yanına bir tesis yapabilecekleri sözünü verdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2014.01.20 16:05 - Son Güncellenme: 2014.01.20 16:05 - HABER MERKEZİ
A