Gemlik Belediye Meclisi'nden iki önemli karar

Gemlik Belediye Meclisi'nden iki önemli karar

Gemlik Belediye Meclisi, yüzme okulu projesini onayladı.

2012.01.11 12:00 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Gemlik Belediye Meclisi'nden iki önemli karar

Meclisin ocak ayı ikinci oturumunda komisyonlardan gelen raporlar tartışıldı. Meclis, Hamidiye Mahallesi'nde belediye hizmet alanı ve UEDAŞ'ın trafo merkezi talebini de kabul edip, imar planına işlenmesi görüşüne oy birliğiyle "evet" dedi. Gemlik Belediyesi ile Gençlik ve Spor Kulübünün ortaklaşa organize edeceği "Olimpik Adımlara Kulaçta İlk Adım" projesi de masaya yatırıldı. 300 fakir ve yardıma muhtaç ilköğretim 1, 2 ve 3. sınıf öğrencisinin eğitim ve öğretim göreceği yüzme okulu projesi kabul edildi. İlk etapta 300 öğrenci yüzme okulunda eğitim ve öğretim görecek. Başarılı olan öğrenciler yüzücü olabilmeleri için belediye spor bünyesinde yetiştirilecek. Kabul edilen proje ay sonunda faaliyete geçirilecek.
Toplantı sonrasında, belediyenin bazı birimlerinin taşınması gündeme gelen Sosyal Yaşam Merkezi gezildi. Başta İmar İşleri Müdürlüğü olmak üzere otomasyona bağlı belediye birimlerinin taşınması düşünülen merkezde Başkanvekili Refik Yılmaz ve daire müdürleri ile birlikte incelemelerde bulunan meclis üyeleri, son yağmurlarda çatısı çöken düğün salonunu da teftiş etti.
Yılmaz, belediye binası test ve ölçüm raporlarını meclis üyelerine verdiklerini belirterek, incelemelerin belediyenin hangi birimlerinin taşınması konusunda yapıldığını kaydetti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.01.11 12:00 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A