Gelen acı haber sonrası Ankara alarma geçti

Gelen acı haber sonrası Ankara alarma geçti

Fırat Kalkanı harekatını yürüten askerlerin Esad güçleri tarafından vurulduğunun açıklanmasının ardından Ankara alarma geçti. Başbakan Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Işık ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'dan bilgi aldı. İçişleri Bakanı Trabzon programını iptal etti.

2016.11.24 11:15 - Son Güncellenme: 2016.11.24 12:12 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Gelen acı haber sonrası Ankara alarma geçti

Fırat Kalkanı harekatını yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına Suriye güçleri tarafından saldırı düzenlenmesi Ankara'yı alarma geçirdi.

TSK'nın saldırıyı rejim güçlerinin yaptığını açıklamasından sonra Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'dan bilgi aldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Trabzon programını iptal etti.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım, Fırat Kalkanı Harekatı'nda El Bab bölgesindeki Türk askerlerine yapılan saldırıyla ilgili Bakan Işık ve Orgeneral Akar ile telefonla görüştü. Yıldırım, askerlerin durumu ve harekata ilişkin Işık ve Akar'dan bilgi aldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.11.24 11:15 - Son Güncellenme: 2016.11.24 12:12 - HABER MERKEZİ
A