Gaziantepspor'da Marçal şoku!

Gaziantepspor'da Marçal şoku!

Spor Toto Süper Ligi'nin 25. haftasında Torku Konyaspor'u ağırlayacak Gaziantepspor'da yaşanan sakatlıklar teknik heyeti düşündürüyor.

2016.03.10 16:22 - Son Güncellenme: 2016.03.10 16:22 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Gaziantepspor'da Marçal şoku!

Gaziantep ekibinin, Torku Konyaspor maçında sakatlıkları bulunan takımın önemli isimlerden Habibou, Marçal, Prince, Barış Yardımcı ve Mustafa Durak'tan yararlanamayacağı öğrenildi.

Sakatlığı süren Habib Habibou'dan en az 3 hafta daha yararlanamayacak Gaziantepspor'da, defans oyuncusu Fernando Marçal'ın da arka adalesinde yırtık tespit edildi. Tedavisi için Portekiz'e gittiği belirtilen Marçal'ın yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Geçen hafta Osmanlıspor maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle karşılaşmayı yarıda bırakan Prince Guano'nun da tedavi için Fransa'ya gittiği ve en az 2 hafta görev alamayacağı kaydedildi. 

İdmanlarda sakatlanan ve henüz tedavileri tamamlanamayan Barış Yardımcı ile Mustafa Durak'ın da Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecekleri bildirildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.03.10 16:22 - Son Güncellenme: 2016.03.10 16:22 - HABER MERKEZİ
A