Gazi derneklerinden Büyükşehir'e ziyaret

Gazi derneklerinden Büyükşehir'e ziyaret

Bursalı gaziler Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

2011.09.19 21:11 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Gazi derneklerinden Büyükşehir'e ziyaret

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Bursa Şube Başkanı Gazi Beyazıt Tuna ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Turgut Çakmak ile dernek üyesi gaziler, Şehitler ve Gaziler Haftası dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ'ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadağ, şehit ve gazilerin aziz hatıraları önünde saygıyla eğildiklerini ifade etti.
Şehit ve gazi yakınlarının yanında ve hizmetinde olduklarını belirten Karadağ, "Vatan savunması uğrunda canlarını, gözlerini kırpmadan bu ülke için feda esen aziz şehitlerimiz ve yine bu ülkenin birliği, beraberliği ve bağımsızlığı uğruna bedenlerini düşman saldırılarına siper eden gazilerimize çok şey borçluyuz. Eğer bu ülkede özgürce ve hiç kimsenin boyunduruğu altında olmadan yaşayabiliyorsak, bu şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesindedir. Onların aileleri bizim de ailelerimiz, onların evlatları bizim de evlatlarımızdır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'nin şehit ve gazi ailelerinin istek ve taleplerine karşı ne denli hassas olduğu bu şehirde yaşayan herkesin malumu. Şehit ailelerine ve gazilerimize kapımız ardına kadar açıktır" dedi.
Tuna ve Çakmak da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin kendilerine gösterdiği yakınlıktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkanları ile yanlarında olduğuna işaret eden Tuna ve Çakmak, sunulan hizmetlere teşekkür etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.09.19 21:11 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A