Galatasaray'ın transfer etmek istediği Valentine Ozornwafor, İstanbul'a geldi!
Nijerya basını, Galatasaray'ın kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu 19 yaşındaki Nijeryalı stoper Valentine Ozornwafor'un Sarı Kırmızılı kulübe transferini bitirmek için İstanbul'a geldiğini duyurdu.
2019.05.08 11:24 - Son Güncellenme: 2019.05.08 11:24 - Spor - HABER MERKEZİ
Galatasaray'ın Nijerya ligi ekiplerinden Enyimba Aba'da forma giyen 19 yaşındaki Nijeryalı stoper Valentine Ozornwafor'un transferi için görüşmelerde bulunduğu iddia edilmişti. Oyuncunun ülkesinde yayın yapan spor radyosu Brila FM ise söz konusu transferle ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu.
Radyo kanalının WhatsApp aracılığıyla ulaştığı Ozornwafor, Sarı Kırmızılı kulüple anlaşmak için İstanbul'a geldiğini ifade ederken "Umarım anlaşma sağlanır. Çünkü Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu biliyorum ve bu meydan okuma için hazırım." sözlerini kullandı.