Galatasaray'ın hoca adayı Favre'de kritik gelişmeler yaşanıyor

Galatasaray'ın hoca adayı Favre'de kritik gelişmeler yaşanıyor

Galatasaray'ın gelecek sezon takımın başına getirmeyi düşündüğü Lucien Favre'de kritik gelişmeler yaşanıyor.

2016.04.20 10:22 - Son Güncellenme: 2016.04.20 10:23 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Galatasaray'ın hoca adayı Favre'de kritik gelişmeler yaşanıyor

Bu sezon Gladbach ile çıktığı ilk 5 lig maçında 5 mağlubiyet aldıktan sonra görevinden istifa eden Favre gelecek sezon Galatasaray'ı çalıştırabilir. Sarı kırmızılı ekip, Çaykur Rizespor maçı sonrası İsviçreli teknik adamla masaya oturacak ve anlaşma zemini arayacak.

Alman basınından da Galatasaray'a sevindirici bir haber geldi. Bild gazetesinin haberine göre Gladbach, sözleşmesi 2017'ye kadar süren Favre ile geçen hafta masaya oturdu ve sözleşmenin feshi için anlaşmaya vardı. Gazeteye göre bunun nedeni Favre'nin başka bir takıma bedavaya gitmesi. Gazete, Favre'nin Galatasaray'la görüştüğünü yazdı.

Geçen sezon Galatasaray ile yolları ayrılan Cesare Prandelli de sarı kırmızılı ekipten parasını alıyordu fakat iş daha sonra mahkemeye taşınmıştı. Favre örneğinde ise tarafların karşılıklı anlaşarak sulh yoluna gittiği görülüyor.

Galatasaray ile ilgili hoca iddiaları sadece Lucien Favre ile sınırlı değil. Dün Rumen basınında, başkanı ve teknik direktörü olduğu Viitorul Constanta'dan ayrılan Gheorghe Hagi'nin Galatasaray ile anlaşmaya çok yakın olduğu haberleri yer aldı.

Fanatik gazetesine göre ise Galatasaray'ı bir sonraki sezon %85 ihtimalle Mircea Lucescu çalıştıracak. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.04.20 10:22 - Son Güncellenme: 2016.04.20 10:23 - HABER MERKEZİ
A